söndag, november 22, 2009

Inga roliga nyheter

Det kan nog bli dåligt med uppdateringar här framöver och hela uppfödningen ligger för tillfället på is. Vi katter mår finfint, men däremot är det så att vår matte varit mycket på sjukhuset det sista och de misstänker nu att hon drabbats av en ovanlig men allvarlig form av cancer. Dessutom finns en liten bebis i hennes mage som nu riskerar att födas alldeles för tidigt.

Tråkiga nyheter, men för att dela med oss av något roligt också kommer en bild på Hedda. Hon bor numera hos en släkting där hon trivs som fisken i vattnet och blir bortskämd som bara den.

8 kommentarer:

 1. Å Rippe jag spinner det allra mjukaste och varmaste jag kan för din matte! Må den stora SkaparKatten hålla tassarna om henne och bebisen så att allt går bra!!! Buff buff buff nospuss!
  TassKramar Wikki
  PS Min husse är inte heller helt frisk så jag vet hur det kan vara - man får vara stödkatt på de sätt som bara katter kan! DS

  SvaraRadera
 2. Tänker på matte och håller tassar, tummar, tår och allt som finns att hålla i för bebis samt hela familjen!

  Styrka får vi genom den kärlek som vi får och ger.

  Kramar från matte Mia och katten Azlan.

  SvaraRadera
 3. Sänder mina krya på sig tankar till matte och bbis och hoppas att hon snart blir frisk från den dumma sjukdomen cancer!!

  god Jul från en trogen läsare

  SvaraRadera
 4. Ligan med Matte håller alla tassar och svansar för att bebis ska klara sig och att Matte ska bli frisk.
  Kramar i massor Inkan och Ligan

  SvaraRadera
 5. Linda, Rippe,Yossie, Wilma, lillhusse, storhusse och miniHusse!

  Vi tänker på matte och skickar styrka till er i tanken. Kämpa på och tro massvis!

  Kram Lena & Dreamboxarna

  SvaraRadera
 6. Vad otroligt tråkigt att höra att er matte är sjuk! :-/ Hälsa henne att vi hoppas att hon snart mår bra igen! Vi håller tassarna för både matte och bebis!

  Nosgnuggar ifrå Thelma och Flisa med matte

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År, kompisar! Hoppas att det är väl med matte och att ni kan hjälpas åt att stötta henne! Finns det någon hjälp vi kan bidra med?
  TassKramar och GosBuff Wikki & Nova

  SvaraRadera
 8. Vill så gärna skriva något, men det är svårt att veta vad. Önskar bara att 2010 blir ett bättre år för både katter och er matte.

  SvaraRadera