måndag, juni 22, 2009

Rymmar-Berit

Att stänga in Berit är nog omöjligt! Hon kommer på än det ena och än det andra sättet att ta sig ur kattgården. Viss likhet finns det mellan henne och en mus... med envishet och vilja så kan man pressa sig ut fastän det är trångt!



Kanske försöker hon bevisa för sin matte att hon inte alls är en tjock katt som borde gå på diet?! ;-)

torsdag, juni 18, 2009

Minihusse och vippan

Minihusse fick tag på vår vippa för en stund sedan. Den är hur skojig som helst att leka med. Först skrattade han åt oss, men efter en stund kom Yossie och högg tag i vippan och sprang iväg med den och då var det tydligen inget roligt längre. Oj vad hans tårar sprutade! Men det är lite synd om minihusse för han har haft hög feber i ett par dagar och mår inte riktigt bra.











tisdag, juni 16, 2009

Sladdar är skojigt!

Sladdar roar både bebis och katt. Här är en liten film från igår när jag leker med minihusse.

söndag, juni 14, 2009

Sura miner

Spana in mina båda "bebisar" No Surrender och Sunny Day (som nu är 11 mån gamla). De ser inte alltför muntra ut! ;-) Annars borde de se lite gladare ut tycker jag för det gick ju bra för dem på utställningen igår. Båda tog sina cert och Sunny Day blev även BIV.



Vår matte fick åka in till akuten igår kväll. Hon testade att föna Wilma efter badet i förrgår, men stackars liten blev alldeles livrädd. I samma sekund som hon startade fönen satt Wilma fast med tänderna i hennes hand. Kattbettet blev infekterat så nu måste hon äta Spektramox 3 ggr/dagen i 10 dagar.

torsdag, juni 11, 2009

Puss puss puss!!

När jag är riktigt gosig vill jag pussas! Särskilt med minihussarna här i familjen. Jag pussar dem gärna i ansiktet och slickar dem i håret så fort jag får en chans.


Här är jag och lillhusse S som är 5½ år.


Puss på dig!!


Har ni sett att min lillhusse har svans?!


Vad mysigt vi har det.


Måste nog ge dig en puss till!!

lördag, juni 06, 2009

Lördagsmys i soffan

Wilma vet vart bästa platsen är en lördagskväll. Jo, i knät på lillhusse när han äter ostbågar.

torsdag, juni 04, 2009

Vinst i en fototävling

Nu har matte vunnit pris i en fototävling igen. Hon kom 4:a inne på Hemmets Journal med denna bilden på Simba (S*Firetails No Surrender). Eftersom det var en bra bit över 6000 bilder som deltog i tävlingen är det inte fy skam att komma på fjärde plats. Mjau mjau!! :-)

måndag, juni 01, 2009

När matte är borta äter katterna från bordet

Ja, det var ju gott det här, tycker Berit!



Själv så snodde jag två äppelflarn från bänken i morse. Delade med mig det ena till Wilma. Hon gillade det inte riktigt lika mycket som jag gjorde så jag åt lite på hennes kaka också.